kw.\*:("Control fabricación")
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El rendimiento queseroQUINTANILLA RODRIGUEZ, M. A; PENA HERNANDEZ, A. E.Alimentaria. 1991, Num 220, pp 39-42, issn 0300-5755Article
Hilfsmittel zur Qualitätssicherung (GMP, HACCP und GLP)ZSCHALER, R.Brauerei-und Getränke-Rundschau. 1991, Vol 102, Num 5-6, pp 97-100Conference Paper
Sensors in touch with new products and processesBUSH, P.Prepared foods. 1990, Vol 159, Num 1, pp 116-118, issn 0747-2536Article
Statistical process control ― basic principles and techniquesMENDEL, J. M.Tappi journal. 1987, Vol 70, Num 3, pp 83-87, issn 0734-1415Article
Mini-fromagerie automatisée de l'INRA de Poligny. La fabricationCARDENAS, R; DUBOZ, G; GRAPPIN, R et al.Process (Cesson-Sévigné). 1991, Num 1065, pp 66-69, issn 0998-6650, 3 p.Article
Les procédés de fabrication des bières partiellement ou totalement désalcoolisées : incidences sur la qualitéLENGES, J.Cerevisia (Ed. française). 1989, Vol 14, Num 2, pp 85-94, issn 0770-1713Conference Paper
Analytical Tools for Enabling Process Analytical Technology Applications in BiotechnologyMENDHE, Rakesh; RATHORE, Anurag S; KRULL, Ira S et al.LC GC North America. 2012, Vol 30, Num 1, issn 1527-5949, 52-62 [9 p.]Article
Repeatable tests getting closerWHITE, L.European rubber journal (1982). 1998, Vol 180, Num 12, pp 20-21, issn 0266-4151Article
Energiestudie mit der Pinch-Design-Methode = Energy's study with Pinch-Design-MethodeDIGGELMANN, D.Brauerei- und Getränke-Rundschau. 1995, Vol 106, Num 7-8, pp 135-137, issn 1018-2535Article
The sensor approachTULEY, L.Food manufacture. 1990, Vol 65, Num 7, pp 35-41, issn 0015-6477, 4 p.Article
A touch of frothRIDEALGH, D.Process engineering. 1998, Vol 79, Num 11, pp 34-35, issn 0370-1859Article
Information revolutionMCGILL, D.Food processing (Bromley). 1992, Vol 61, Num 5, pp 24-30, issn 0264-9462, 5 p.Article
Modelisation intelligente appliquée à la maintenance. MIAM : un projet de maintenance prédictive pour Even = Intelligent modeling applied to maintenance MIAM: a predictive maintenance project for EvenMAUREL, E. C.Process (Cesson-Sévigné). 1992, Num 1074, pp 47-48, issn 0998-6650Article
Computer aided analysis of a three massecuite boiling schemeRAM KUMAR; JAIN, V. K; SALEEM SAJID, A et al.Indian Sugar. 1996, Vol 45, Num 12, pp 919-925, issn 0019-6428Article
Continous process inspection of refractory ceramicsPAUTLER, D.American Ceramic Society bulletin. 1994, Vol 73, Num 2, pp 59-60, issn 0002-7812Article
Qualitätssicherung und Qualitätsmanagement im FruchtsaftbetriebGEISS, H.Brauerei-und Getränke-Rundschau. 1991, Vol 102, Num 5-6, pp 151-156Conference Paper
Rechtliche Aspekte der QualitätssicherungHAHN, P.Brauerei-und Getränke-Rundschau. 1991, Vol 102, Num 5-6, pp 84-91Conference Paper
Von der traditionellen Qualitätskontrolle zum modernen QualitätssicherungssystemHUG, H; SCHWEIZ, V.Brauerei-und Getränke-Rundschau. 1991, Vol 102, Num 5-6, pp 82-84Conference Paper
Miôd obnóza i pierzga z poz^ytku wierzbaunego = The radioactive contamination of honeybee products harvested in Poland in the year 1986WARAKOMSKA, Z.Pszczelnicze zeszyty naukowe. 1987, Vol 31, pp 177-187, issn 0552-4563, 11 p.Article
Qualitätssicherung im Wein- und SpirituosenbetriebRAULINAT, P.Brauerei-und Getränke-Rundschau. 1991, Vol 102, Num 5-6, pp 147-151Conference Paper
Des logiciels pour tous les besoins : Hygiène : Qualité, analyse, contrôle, nettoyage = Softwares for allRIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 1997, Num AVR, pp 80-81, issn 0035-4244, HSArticle
Control automático de la cristalización en un tacho de masa CHERRERA PARRA, G; CALDERON, T. A.International sugar journal. 1994, Vol 96, Num 1142, pp 69-73, issn 0020-8841Article
Monographies. Résines époxydes. Mise en oeuvre et applications = Monographs. Epoxy resins. Processing and applicationsBARDONNET, Pierre.Techniques de l'ingénieur. Plastiques et composites. 1992, Vol 3, Num A3466, pp A3466.1-A3466.16, issn 1762-8776Article
La sécurité du dosage pondéral = The safety of weight assayBOLOH, Y.Revue de l'alimentation animale. 1992, Num 458, pp 40-41, issn 0242-6595Article
Hodnocení senzorické jakosti extrudovaného křehkého chlebaPOKORNY, J; VIERECKLOVA, M; JASNA, E et al.Potravinářské vědy. 1991, Vol 9, Num 2, pp 143-153Article